Artikelen:
Geniet van Istanbul met Marc Guillet

Late treffer Kuyt: ‘Dit geeft een heel goed gevoel’

5 apr
2013
Door: Marc Guillet
Er zijn nog geen reacties

op site: ad.nl

Dirk Kuyt was na afloop van de 2-0 zege van zijn ploeg Fenerbahce op Lazio zo trots als een pauw. De international, die in de slotfase de belangrijke tweede treffer aantekende, vond het desondanks een moelijke wedstrijd. Dat zei hij tegen correspondent Marc Guillet.

“Lazio speelt heel compact en net als iedere Italiaanse ploeg zijn ze goed in verdedigen, maar we waren gelukkig heel geduldig”, aldus Kuyt. “Na de rode kaart kregen we wat meer ruimte. Dat toen ook de 2-0 volgde is heel belangrijk. We zijn heel tevreden met het resultaat.”

Toch wilde Kuyt zich niet al te rijk rekenen. “Ik heb vaker gezien dat een ploeg terugkomt van een 2-0 achterstand. Dat heb ik met Liverpool ook wel eens meegemaakt. We moeten op onze hoede  blijven.”

Voor Kuyt, die voor het eerst scoorde sinds het duel met Bursaspor een maand geleden, was het niet de eerste keer dat hij in de laatste minuut het net trof. “Dat heb ik vaker gedaan. En nu weer, dat geeft een heel goed gevoel”.

Reageren
*

Dordtse Deniz mag al een jaar Turkije niet uit: ‘Ik hoop op vrijspraak’

Duizenden Turken beboet voor roken in auto, maar aantal rokers neemt nauwelijks af

Horendol van ongevraagde verkooptelefoontjes

Animo mkb-ondernemers voor Turkije daalt dramatisch